Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2520520

Sv: A propósito de nada
Makita: Kanske, men Lövens bästa forwards hade sämre stats i Liiga och DEL än vad Wännström har haft de senaste åren.

Sen är det klart att Brynäs skulle behöva tuffa till laget också för att kunna vinna ett långt slutspel, men är rätt övertygad om att spelare som Larsson (naturligtvis), Rödin, Scott, Wännström, Persson etc skulle kunna utgöra spetskompetens både i grundserien och slutspelet. Det är trots allt ganska stor skillnad mellan HA och SHL.

En spelare som Jocke Rohdin skulle kunna bara en bra fysisk spelare att få in. Han är inget spelgeni men kan göra en del mål och även spela fysiskt.

Tror även Cheek från Västerås vore en bra spelare att få in. Han är lite långsam men riktigt stark och vass framför kassen, och kan spela småfult. Bra komplement till vad jag misstänker kan bli en ganska snäll forwardssida.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Apropå Löven, jag har sjukt svårt för dem, och fler av deras spelare, nu när jag kollat semin, dessutom 11 eller ifall det är 12 importer, nä, jag håller stenhårt på DIF👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Undra om jaedon descheneau skulle kunna vara något. Jag var inte så imponerad då han var i Brynäs sist men jag tror verkligen han skulle kunna göra många poäng i HA.
Kommentera