Brynäs IF

713123 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2521975

Sv: A propósito de nada
Asterix:
Argumentet att det inte fanns pengar är skitsnack då även ordförande m.fl sa vid flertalet tillfällen att det fanns pengar till spetsvärvningar men JA misslyckades kopiöst på den fronten.
Larsson gjorde ingen dålig säsong utan producerade som förväntat.
Johan Larsson har spenderat 10 säsonger som defensivspecialist i NHL och att då tro att han skall komma hem till SHL och vräka in poäng är sjukt naivt.

Lindbäcks säsong summeras med 2 ord: fullständigt horribel.
Lindbäck skall aldrig någonsin få dra på sig en Brynäströja igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jockster : Fast det argumentet håller inte när samma ordförande lite senare meddelar att klubben går emot 7-8 mio back så pengar fanns aldrig. Eventuellt var ett sådant resonemang kopplat till exit på VV och tänkt exit Palve men det hade förmodligen ändå inte räckt.
Gällande Larsson och Lindbäck håller jag helt med. Larsson gjorde utifrån förväntningarna men omgivningarna tillät inte mer. Lindbäck framstod som en kul beach bum slacker som höjde stämningen i omklädningsrummet. Problemet var att slackern följde med ut på isen….
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster : Vet inte hur ekonomin för värvningar såg ut men kan hålla med om Lindbäcks säsong. Om han ska få dra på sig en Brynäströja igen så ska han höja sig enormt och bli den matchvinnare vi hoppades, annars inte.
Kommentera