Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2526632

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Ja, fast det känns märkligt att Dansk skulle gå ner i HA vid 29 års ålder. Särskilt då han saknar relevant koppling till Gävle och Brynäs.... och Brynäs verkar ju försöka behålla Lindbäck. Låter konstigt att göra om samma misstag med målvakterna nästa säsong, för både Lindbäck och Dansk skulle ju förvänta sig/kräva att vara etta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Ja, fast det känns märkligt att Dansk skulle gå ner i HA vid 29 års ålder. Särskilt då han saknar relevant koppling till Gävle och Brynäs.... och Brynäs verkar ju försöka behålla Lindbäck. Låter konstigt att göra om samma misstag med målvakterna nästa säsong, för både Lindbäck och Dansk skulle ju förvänta sig/kräva att vara etta."

Plus ett på den. Nästa säsong m å s t e vi ha en uttalad etta, sen vem som flankerar denne förstemålvakt är mindre viktigt. Eftersom vi troligtvis satsar på en direktuppflyttning kommer förstemålvakten matchas rätt hårt.

Då kanske en ung, lovande målvakt kan vara en bra idé som backup, som långsamt kan fasas in i samband med att Lindbäck åldras.

Alternativt en rutinerad räv bakom Lindbäck (som ändå varit hyfsat skadebenägen genom karriären och har ett problematiskt förhållande med sina ljumskar (väl?)) som vet om att han kommer få ett begränsat antal matcher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: skulle också bli förvånad om Dansk väljer Brynäs. Vore väll förmodligen pågrund av att han har spelat i Brynäs förut och han har familjen ganska nära i upplands Väsby. Lindbäck tror jag inte Brynäs kommer satsa på med tanke på det låga ingångsbudet vilket jag tycker är bra. Tror och hoppas man går för en meriterad och en yngre lovande som typ Håkansson
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ta det för vad det är.
Kände mest att det var alldeles för intressant för att inte dela med mig!
Kommentera