Brynäs IF

711069 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2526644

Sv: A propósito de nada
Peja: Ha ha ha
Du ska vara glad Axle San har avslutat sitt konto då Danielsson var hans husgud.
Sen Adam Pettersson, Mannberg är absolut toppspelare i HA så vi får se vad som händer med dem om Modo går upp eller stannar kvar i HA.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Ja, han var helt galen i Danielsson. Misstänker att han känner honom. Gissar på att han dyker upp snart igen, tror inte Axle San kan hålla sig från HA
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: "Sen Adam Pettersson, Mannberg är absolut toppspelare i HA så vi får se vad som händer med dem om Modo går upp eller stannar kvar i HA."

Både Mannberg och Pettersson har ju kontrakt med Modo över nästa säsong. Sen om dom får spela eller inte, om Modo går upp, är väl en annan femma.

Men blir det knapert med speltid för dessa herrar så ser jag gärna bägge i Brynäs som energispelare längre ned i hierarkin då dom är riktigt duktiga gnuggare, bägge två.

Dock ser jag gärna att vi har satt laget innan försäsongen drar igång så alla nyförvärv kommer samman som grupp med våra veteraner.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Pettersson och Mannberg är inte toppspelare i HA. De spelar i Modos tredjekedja och har ungefär samma roller som de hade i Brynäs. Modo har två toppkedjor som är klart bättre. Tror Brynäs gör bäst i att undvika återförening där även om de fortfarande är kapabla i HA.
Kommentera