Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2528812

Sv: A propósito de nada
Migil: Bryr mig inte vilka som vinner kvalet men tror det kommer bli tufft för Modo att stanna i SHL om de går upp. Det finns inte längre räddningsplankor i SHL. HV71 undvek negativt kval enbart på grund av massa värvningar som Modo knappast kommer ha råd att göra, och då var den allsvenska HV-truppen betydligt bättre än Modos nuvarande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja det är väl ingen nyhet att det lag som går upp i SHL får kämpa för sin överlevnad första och eventuellt andra året. Hinken kommer behöva dumpa spelare samt hitta några guldkorn som kan överraska. Skulle vi ta oss upp så är jag redan nu förberedd på negativt kval. Jag hoppas iaf att vi kan mötas i SHL igen så snart som möjligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Dif gör en tur och retur 😀
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:

Det hade ändå varit intressant att se hur mycket sämre deras allsvenska trupp hade presterat som lag med tanke på att alla deras dyra stjärnvärvningar floppade, bortsett från en sådan som André Petersson då.

Rent konkret var det väl bara mv-sidan som var förstärkt och som man kunde peka på och säga att det gjorde laget bättre.

De gjorde ju sig av med kelleher t.e.x, som tidigare visat att han kan leverera på shl-nivå. Huhtala tror jag också hade kunnat göra en del nytta framför mål, förmodligen fyllt den rollen bättre än vigneault.

Malmö är väl förövrigt en fullgod räddningsplanka.
Kommentera