Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2528849

Sv: A propósito de nada
Peja:

Det hade ändå varit intressant att se hur mycket sämre deras allsvenska trupp hade presterat som lag med tanke på att alla deras dyra stjärnvärvningar floppade, bortsett från en sådan som André Petersson då.

Rent konkret var det väl bara mv-sidan som var förstärkt och som man kunde peka på och säga att det gjorde laget bättre.

De gjorde ju sig av med kelleher t.e.x, som tidigare visat att han kan leverera på shl-nivå. Huhtala tror jag också hade kunnat göra en del nytta framför mål, förmodligen fyllt den rollen bättre än vigneault.

Malmö är väl förövrigt en fullgod räddningsplanka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Trilske: Man brukar säga att 60 poäng räcker för att undvika negativt kval i SHL. Malmö tog 61 och var ett av ligans formstarkaste lag under slutet av säsongen. De hade dessutom ett slutspelsanpassat lag. Inget av lagen som Brynäs tidigare har kvalat mot (kvalserierna inkluderade) var lika bra som den här säsongens Malmö. Varken Djurgården eller Modo hade haft en chans mot Malmö i en 7-matchersserie, men förstår att deras lag hade varit bättre än nu med SHL-miljonerna.

Brynäs tappar en del bra spelare, men jag tror inte att nästa säsongs lag kommer att vara så mycket sämre. Man kommer inte att ha någon back av samma kaliber som Sklenicka och inte två lika bra målvakter, men tror att man kan få ihop helheten i kedjeväg bättre utan individualister som Palve och Timashov.
Kommentera