Brynäs IF

713957 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2528930

Sv: A propósito de nada
Trilske: Ja Kollar sa på slutsignalen att man redan 10 omgångar kvar satte mindset och spel på kval. Så det är klart att där var man före. Plus att man var i en galen streak.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag tycker man ska se över systemet vi har nu med upp och nerflyttning och det här säger jag bara inte för att Brynäs råkade åka ur.

Man borde skrota play-out som det är dagsläget. Laget som hamnar sist i SHL bör åka ur serien direkt, är man sämst över en hel säsong så ska man ut. Inga livlinor skall finnas. Samtidigt som vinnaren i HA skall flyttas upp direkt. Har man vunnit en serie så förtjänar man fan att få kliva upp oxå! ( Grattis Modo)

Sen kan man diskutera huruvida man skall lägga upp det andra, skall laget som hamnar näst sist i SHL möta 4-5 lag från HA i en kvalserie där vinnaren går upp? Eller ska HA-lagen kvala för att få möta näst sista laget i SHL i finalserie?

Eller skall fler lag blandas in, dom som hamnar i "ingenmans-land" i SHL idag?

Oavsett så bör man faktiskt se över systemet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Anton Johannesson som blev klar i veckan känns spännande. Han har ett bra skott och en bra skridskoåkning, kvalitéer i PP också. Känns spontant som en kopia av Samuel Johannesson. Här har ni lite highlights på han också.
Kommentera