Brynäs IF

713574 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2537359

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag tänker att Fansens Värvning kommer att steppas upp på allvar när småföretagarna summerar sin insamling om några dagar. När det steppas upp för privatpersoner kan man ju inte fronta med en spelare som är kontrakterad av en NHL-klubb. Givetvis skulle det underlätta med ett affischnamn som Silfverberg, men det finns ingen rimlighet i att låta honom fronta när han har kontrakt där borta och man inte vet hur det blir. Brynäs som förening kan inte heller stå bakom en insamling för att värva någon som sitter på kontrakt i en annan klubb.

Sen tror jag att många Brynäsare (men uppenbarligen inte riktigt alla) är taggade på att hjälpa laget tillbaka till Hockeyallsvenskan med eller utan ett affischnamn som frontar insamlingen. Rent krasst räcker också pengen lite längre i Hockeyallsvenska sammanhang, du får mycket mer för 1 miljon i HA än i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är väl ingen som sagt att vi ska fronta med kontraktsförslag Silfverberg? Givetvis först aktuellt när han eventuellt köpts ut från sitt kontrakt.
Bertilsson/Berglund-kampanjen pågick under Juli månad och blev succé så det är knappast bråttom. En swishkampanj nu utan affischnamn för insamlingen blir troligen en flopp
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: En miljon är vad Björklöven vill få ihop i sin insamling till supporterspelaren och då är det något riktigt bra Hockeyallsvenskan namn dom har på ingång. Om vi lyckas få ihop en miljon så förstår man vad vi kan förvänta oss för typ av spelare för fansens värvning.
Kommentera