Brynäs IF

713528 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2537391

Sv: A propósito de nada
Bulten: Björklövens supportrar och många andra behöver inte ett affischnamn att fronta med. Och vad ska då Brynäs göra om Silfverberg fortsätter spela i Nordamerika? Försöka hitta något annat affischnamn till insamlingen? De växer inte på träd.

Jag tror att insamlingen kan göra succé med eller utan affischnamn. Nu är temat "Vi ska tillbaka till SHL" vilket är överordnat spelarnamn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Björklövens supportrar och många andra behöver inte ett affischnamn att fronta med.”

Nej alla behöver inte ett frontnamn. Det påvisar ju både denna o tidigare insamlingar.

Men samtidigt så har väl ingen insamling gått så högt så fort som när bullan&berra blev aktuella.

Så FV-insamlingar fungerar oavsett men vet bidragsgivarna vad det går till (och det är något hett) så tror jag det blir lättare att få in pengen snabbt.

Men sen ska det ju finnas ett namn där också som vill signa som man kan fronta upp.
Och risken att den drar finns ju alltid så länge inget är påskrivet. Och tilloch med då kan ju en spelare dra innan serien är i gång.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Du jämför äpplen och päron. En ”vi ska tillbaka-kampanj” skulle satt igång vid uttåget. Nu kommer affischnamn behövas för att dra igång intresset. Eller du tror kanske att samma swischkampanj utan Bertilsson/Berglund när det begav sig hade gett samma inkomst?
Sen har Björklöven en av landets bästa sportchef också vilket är lite skillnad. Jag vill veta vart mina pengar går, inte skicka dem rakt ner i ett svart hål. Med tanke på vem som ska spendera dom.
Kommentera