Brynäs IF

714766 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2541267

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag är lite orolig för vem som ska vara målgöraren i Brynäs. Jag tittade lite närmare på statistiken och Kopacka gjorde visserligen 27poäng i HA förra året, men han gjorde bara 5 mål i fem mot fem på ungefär 680 min speltid. Rödin gjorde 3 mål i spel fem mot fem på också ungefär 680 min speltid. Vesel gjorde 4 mål i fem mot fem på 600 min speltid. Jag såg att Ljungkrantz gjorde 6 mål med bara 400 min speltid. Tycker att det är synd att man inte gjort klart med honom inför nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Fjuppen: Scott gjorde ändå 14 mål i SHL förra säsongen. Rödin hade det lite tyngre men säsongen innan gjorde han 19 mål. I HA kommer han nog kunna göra en hel del. Kelleher gjorde 13 mål på de 23 matcher han gjorde i HV (inklusive slutspelet). Vesel gjorde 18 och 19 mål i sina två sista säsonger i HA.

Hade inte haft något emot att värva en utpräglad sniper till laget också men tycker inte det känns som att målskyttet är något som kommer bli ett stort problem.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fjuppen: Skulle påstå att Vesel, Kelleher, Ölund, Rödin, Scott och Larsson samtliga kan göra 15+ mål i hockeyallsvenskan. Har för dålig koll på Kopacka men konstaterar att hans omgivning kommer vara på en helt annan nivå än i Kristianstad.
Kommentera