Brynäs IF

714028 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2548510

Sv: A propósito de nada
Jugge: Till de tre du skrev kan man t ex lägga till
Victor Berglund till Luleå och sen AHL,
Karlqvist, Kim Rosdahl och Fredrik Olofsson alla till Oskarshamn och Olofsson nu i Colorado i NHL.
Jonathan Johnsson till Skellefteå.
Henrik Björklund som nu spelar i Färjestad.
Jesper Lindgren (nu i och för sig i Björklöven men det beror på sjukdom i familjen, annars en plats i AHL och finska ligan).
Modo kan alltså utveckla spelare och det är det som gör mig hoppfull inför SHL, att även de som vi i år hade som toppspelare ska kunna utveckla sig och bli SHL -lirare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jan-Erik : Skumt argument. Killar som Tambellini, Karlqvist, Rosdahl och Björklund ska ni såklart inte ha några utvecklingspoäng på. Samtliga var etablerade. Hur mycket Olofsson hann utvecklas under sin enda säsong i Modo låter jag vara osagt, men att dessa exempel skulle bevisa att Modo är nån fantastisk utvecklingsplats kan jag inte hålla med om.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fabian Wagner signar rookie kontrakt med Winnipeg

Spännande
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Funderar på det här med fansens värvning. Jag har swhissat någr hundringar. Så läste jag artikeln om Bäckström. Hur mycket swhissar dom? Dom brynäsare där borta? Mina hundringar kändes lite i sådär. Swhissa belopp dom som kan. Brynäs skall tillbaka. Inte så att jag vill att vi vanliga skall sluta stödja med Fansens värvning. Men det kändes lite sådär om ni förstår.
Kommentera