Brynäs IF

716132 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2548517

Sv: A propósito de nada
Jan-Erik : Skumt argument. Killar som Tambellini, Karlqvist, Rosdahl och Björklund ska ni såklart inte ha några utvecklingspoäng på. Samtliga var etablerade. Hur mycket Olofsson hann utvecklas under sin enda säsong i Modo låter jag vara osagt, men att dessa exempel skulle bevisa att Modo är nån fantastisk utvecklingsplats kan jag inte hålla med om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Det jag menar är att de nämnda tio spelarna som spelat allsvensk hockey i Modo sedan visade sig hålla hög klass i SHL, Liiga eller i Nordamerika, dvs serier med högre kvalitet. Det talar för att även våra nuvarande allsvenska stjärnor klarar av det. Klart att Modo har utvecklat spelarna under den tid de spelat för oss, man kan utvecklas mycket under 1-2 år. För övrigt: Vet du ens hur många säsonger som Karlqvist har spelat i Modo när du säger att vi inte har utvecklat honom? Kom till Modo 2015, sommartränade med laget och lånades ut en säsong. Sedan ordinarie i Modo 2016-2021 och nu i förstakedjan i Oskars. Ni kanske t o m hade klarat er kvar om ni haft honom i laget, så bra är han. Även Björklund var många år i Modo.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Man kan inte utvecklas efter att man blivit etablerad? Jaha det var nytt för mig. Karlkvist och Björklund tog stora steg hos oss men förväntar mig inte att du ska veta om det då du inte verkar ha koll på HA.
Kommentera