Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2552566

Sv: A propósito de nada
Attila: Jag tycker att det är farligt att säga att det är ett fiasko att bli fyra. Säger en del om svansföringen...
Ja, ni ska ha en trupp som rimligen blir topp två, men sväva inte iväg nu. Ligan är för bra och svårspelad för att ha kravet om topp 3 för att det inte ska vara ett fiasko. Misslyckade kanske, men inte fiasko.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Jag håller med, är det något vi Brynäsare borde ha lärt oss från de senare säsongerna är det ödmjukhet. Och då pratar jag om både aktiva och fans, för jag är säker på att attityden smittar av sig. Visst, vi har ett bra lag på papperet men Hockeyallsvenskan blir rekordtuff och inte enkelt att ha favoritpress på sig, speciellt för en organisation som har det väldigt tufft i flera år. Själv vill jag bara se att vi jobbar hårt som lag och hittar tillbaka till spelglädjen, det tror jag är nyckeln till långsiktig framgång. Skulle vi få en dålig start och det blir en massa jävla gnäll överallt så tror jag spelet riskerar att låsa sig, ungefär som det gjorde för Djurgården under delar av förra säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Det är inte resultaten i grundserien som kommer att avgöra om säsongen blir lyckad eller inte. Det är resultaten i slutspelet som avgör det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Alla har ju rätt att tycka och tänka som dom vill, ska inte komma med nån pekpinne, för min del att kräva saker och ting även om man har ett bra lag på papperet känns konstigt med tanke på att det finns 4-5 lag som är lika bra eller kanske bättre. Ödmjukt skulle jag säga: Slutspel skulle vara mumma.
Jag säger samma om "mitt lag" mumma om det blir sutspel.
Kommentera