Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2552577

Sv: A propósito de nada
J F K: Jag håller med, är det något vi Brynäsare borde ha lärt oss från de senare säsongerna är det ödmjukhet. Och då pratar jag om både aktiva och fans, för jag är säker på att attityden smittar av sig. Visst, vi har ett bra lag på papperet men Hockeyallsvenskan blir rekordtuff och inte enkelt att ha favoritpress på sig, speciellt för en organisation som har det väldigt tufft i flera år. Själv vill jag bara se att vi jobbar hårt som lag och hittar tillbaka till spelglädjen, det tror jag är nyckeln till långsiktig framgång. Skulle vi få en dålig start och det blir en massa jävla gnäll överallt så tror jag spelet riskerar att låsa sig, ungefär som det gjorde för Djurgården under delar av förra säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Scerban: Som utomstående är Brynäs och supportrarna idag förvånansvärt lik Modos dito sedan många år. Modos övertro på klubbnamnet tog dem rakt ner i allsvenskan. Och lite så känns det som att ni befinner er just nu.( hybris)
Modo fick sanera bort, studsa ner i källaren och reeboota föreningen. Ta bort vissa positioner och ersätta med rätt folk på rätt plats.
Tror att ni får en svintung resa i år, då ni tar allt för givet, bara för att ni heter Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Scerban: Det är bara att fansen och laget har tålamod om det börjar jäklas. Vad händer om starten är dålig, GD dömer ut er, Aftonbladet och Expressen har stora svarta rubriker osv.
Det är bara att hoppas att tålamodet är stort nog för något sådant.

För allsvenskan är en svår serie. Ni kommer alltid vara favoriter och en oavgjord match där motståndarnas målvakt gör säsongens bästa match får inte betyda slutet på världen.

Ni får ta rygg på Huge och lita på föreningen oavsett resultat:)
Kommentera