Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2553460

Sv: A propósito de nada
J F K: Är fortfarande inte säker på om Alcen bygger lag(spelare + lagledning) eller om han bara värvar ett antal individer tills önskat antal är uppnått. Det vill säga utan någon tanke kring hur de kommer att fungera i grupp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KulaShaker:
Vet inte heller hur stort eget ansvar / inflytande Alcen verkligen har, men misslyckas värvningarna så är det Alcens fel, blir det bra värvningar så är det det sportsligt Advisory board som hittat rätt åt honom.
Det där är redan förutbestämt av vissa här inne
Lite som i fjol - det var typ Manner som hade värvat alla nya bra spelare och Alcen bara signat kontraktet åt dem. Sedan gjorde han några dåliga värvningar, men det var ju inte Manners fel!
.
Och någon roll/funktion bör ju Advisory board ha också, varför annars gå ut med det gänget på hemsidan?

Men en sniper behövs alltid,sen får vi hoppas att bredden håller. Det är några jag hade önskat sett som 13-15 forward och 8-9 back i konkurrensen och som fick slå sig in på egna meriter. Men första två femmorna måste vi få ihop bra kvalitet i som det ser ut nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: Det är ingen tvekan om att ni har en väldigt kompetent trupp, men som utomstående är det omöjligt att veta hur mycket tanke man haft bakom värvningarna. Hur mycket tid har han lagt på att undersöka personernas inställning, ödmjukhet och lojalitet? Bara att inte vara tydlig för en spelare vid värvningen kan bli väldigt jobbigt. Säg att spelaren tror sig vara given i toppkedjorna och power play, men tränarna sätter denne i fjärdekedjan.

Nu kan det såklart bli fel som för oss med Marenis som var värvad för en topproll, men som ramlade nedåt i hierarkin ändå...

Det är väl mycket upp till bevis för Alcen i vinter. Jag varken tror eller hoppas att han är ensam i det, utan att tränarna är engagerade också. Det har faktiskt hänt att en tränare inte alls gillat en sportchefs värvning. Der brukar aldrig bli bra för någon.

Appropå lojalitet. Rolf Zetterberg hade ett underbart citat:
"Grabbar, ni jobbar för dåligt och är alldeles för loja. Får jag se den minsta lojalitet i den andra halvleken byter jag ut er direkt."
Kommentera