Brynäs IF

715696 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2561071

Sv: A propósito de nada
Peja: Var inte Hudik nära att ta steget upp i Allsvenskan säsongen som var dock..? Kalmar fick ju sin plats pga att Kristianstad blev tvångsdegraderade.

Ska vi då inte räkna poängen som görs under säsongen mot Kalmar? Eller Nybro?

Även om jag såklart är medveten om att dom fått mer pengar pga allsvenskt avancemang, men det är ändå lite märkligt att vilja räkna bort poäng som gjorts mot Hudik baserat på att dom är ett division 1 lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Semic: Som "Svensson" skrev beror det väl på vad syfter är med poängligan. Jag noterade att slutsatserna som andra skribenter var t.ex var att målskyttet har blivit utspritt, hur Larssons poängskörd är en indikation på hur bra han är på "den här nivån" och så vidare. Om man ska dra den typen av slutsatser menar jag fortsatt att Hudviksvall-matchen borde tas bort.

Spridningen av målskyttar blir naturligtvis större om du möter ett amatörlag som du spöar med 9-0. "Den här nivån" gäller inte mot ett amatörlag som Hudiik, för de tillhör ju inte samma nivå. Däremot är nog alla överens om sakfrågan i sig, dvs att Larsson kommer vara grym i HA.

Bayern Münchens första träningsmatch den här säsongen var mot ett amatörlag. Givetvis större skillnad mellan de lagen, men Bayern vann med 27-0. 3 spelare gjorde 5 mål vardera i den matchen. Om man skulle dra några som helst slutsatser utifrån statistiken under deras försäsong måste man ju givetvis exkludera den matchen, eller hur?

Förstår inte riktigt argumentationen med "vart går gränsen?" heller när det uppenbarligen finns en väldigt tydlig gräns i form av serietillhörighet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ursäkta så här på lördagen.
Men jag har hittat ett nytt ställe som jag inte visste fanns.
Utsikten är faktiskt ganska bra ändå.
Fraga A. Vad är det ni ser?
Fråga B. Har någon varit i staden?

Ursäkta att bilden ligger på sidan..

Posta gärna egna bilder ifrån era städer.
Kommentera