Brynäs IF

715362 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2567602

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Vet inte om jag skulle kalla det en katastrof om vi inte går upp. Tycker man det så tror jag man tar lite för lätt på allsvenskan. Det lär bli oerhört tätt i slutspelet och det gäller att rätt spelare håller sig skadefria. Titta på Djurgården förra året.

Gällande Expressen lista så vet jag inte om jag har Brynäs ögonen på mig. Eller så är den baserad på att man inte riktigt vet hur våra spelare presterar i HA, då jag tycker de flesta ligger lite lågt. Bifogar länk till listan för dom som är intresserade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: sjävklart helt i sin ordning att tycka olika men jag tycker fortfarande att inget SHL nästa år är katastrof.

Jag har väldigt höga krav. HA är ingen enkel liga men otroligt dåligt spel och ostrukturerat. En annan sport, mer kaos-artad.

Men det är alltid svårare att vinna en liga än att hänga kvar i en annan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: "Gällande Expressen lista så vet jag inte om jag har Brynäs ögonen på mig. Eller så är den baserad på att man inte riktigt vet hur våra spelare presterar i HA, då jag tycker de flesta ligger lite lågt. Bifogar länk till listan för dom som är intresserade."

Krüger etta verkar rimligt. Han gjorde ett mål och hade assist till övriga tre Djurgårdsmål när Djurgården vände och vann mot Brynäs i genrepet på "Hovet".
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Tack. Den var dock inte kostnadsfri.
Kommentera