Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2576062

Sv: A propósito de nada
Huss888: Märklig serie det här. Kolla in resultaten igår: DIF-Mora 0-4?Almtuna-SSK 4-1 och Karlskoga alltid ett topp 6 lag genom åren och nu efter 4 omgångar 0 poäng.

Tur att Brynäs inte mött de tilltänkta topp lagen än.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss888: Väkommen till forumet.

Ja, SSK har varit oväntat svaga under säsongsinledningen. De hade nog torskat hemma mot Västerås under ordinarie speltid också om inte Blomstrand hade filmat till sig en sen utvisning där de lyckades kvitterade i efterföljande powerplay.

Förra säsongen var SSK ett starkt kollektiv med betoning på defensiven. De hade en spelare (Videll) som stod för mycket av offensiven och kanske var bäst i serien.

Den här säsongen har de tagit in fler offensiva spelare som visserligen är skickliga men det är alltid svårt att behålla en stark defensiv kollektiv om man tar in fler spelare som är lite mer av individualister. Det är en klassiker i Brynäs också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Apropå andra lag, Kalmars nyförvärv på backen, Tim Theocharidis, har 8 poäng på 4 matcher såhär långt. Ska bli intressant att se hur länge han blir kvar i Kalmar om han fortsätter i samma takt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss888:
Välkommen till forumet!
Vi får hoppas att laget hittar sätt att komma rätt förberedda mot både tänkta topp- som bottenlag.
Helt klart har man en intressant trupp på papperet... det trodde jag å andra sidan förra säsongsstarten också!
Kommentera