Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2577070

Sv: A propósito de nada
Nu ska jag inte sitta här och vara cool. Högmod går före fall givetvis.

Det är början av säsongen och allt där till. Sett de flesta matcherna när även inte vårt Brynäs spelat. För att lära mig lagen och spelarna.

Spelar vi bara med bra ödmjukhet osv så ska faktiskt denna liga inte vara något större problem för Brynäs. Varken Tjutgården eller Björklöven ska ha något att säga till om, faktiskt. Är väl medveten om att det finns bra spelare i denna liga - för allsvenskan och även DIV1, där vinner Brynäs ordentligt givetvis.

Vi har betydligt bättre lag än låt säga Modo som gick upp. Men visst, det ska ju spelas om det också. Såklart. Men ja, en ordentlig ödmjukhet och en jävla inställning så tror jag faktiskt detta inte blir något större problem.

Hade det varit andra säsongen i HA hade jag sagt annorlunda. Men fan, alla ser att spelarna, ledningen och hela staden är äckligt suga på hockey. Även vi ändra fans också givetvis. Om ni noterade Rödin i hans intervju, så säger han att det är riktigt kul att spela hockey. Det tror jag resten av laget också tycker. Sen när var det kul att spela hockey i Brynäs? Nu. Har en jävligt bra känsla över detta!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Blir torsk i morgon.

/vän av ordning
Kommentera