Brynäs IF

715437 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2578738

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Hedbergs inlägg handlar inte om att "vara nöjda". Det handlar om att många fans gnäller till 100%. Trots att laget vinner, eller om Rödin gör 9 poäng. Inte en enda positiv kommentar slipper igenom de obotliga pessimisternas nålsöga.

Det saknas ju en balans. Det är nog det Hedberg menar.
Vissa kommer otroligt nog bara in på forumet för att klaga. Om laget gör en kanonmatch då loggar man inte in alls. Det är ju helt bakvänt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Absolut, så är det.
Jag tänker att det hänger ihop med att när laget vinner (tar 3 poäng) då är allt som det ska vara och inte mycket att kommentera. Kanske mer typ "Snyggt mål Larsson gjorde".
Vid en förlust blir man orolig och kanske vill höra om någon mer sett att målvakten gjort en tavla - eller om man kanske såg fel.
Men visst; alla får gärna skriva mer positiva saker - eller så här - skriv precis vad ni vill skriva, det är ju ett "diskussionsforum" och man måste ju inte gå in och läsa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: ”Vissa kommer otroligt nog bara in på forumet för att klaga. Om laget gör en kanonmatch då loggar man inte in alls. Det är ju helt bakvänt.”

Bra skrivet av både dig och Hedberg, precis så!
Kommentera