Brynäs IF

714983 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2584960

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag håller med dig om Clara. Jag tycker den uppgörelsen kändes märklig från början, vi ska inte utveckla spelare åt SHL klubbar. Hade Clara varit färdig som målvakt hade det varit en sak, men nu kom han i princip helt utan erfarenhet av seniormatcher.

Sen tycker jag det är mäktigt av Färjestad att låna ut en sådan talang till en klubb med uselt track record med målvakter och som inte har någon erfaren målvaktstränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: ” Sen tycker jag det är mäktigt av Färjestad att låna ut en sådan talang till en klubb med uselt track record med målvakter och som inte har någon erfaren målvaktstränare.”

Vilken planet lever du på? Brynäs track record vad gäller målvakter… Vad har vi nu, är det 4 fd. Brynäsare som spelar i NHL? Vår målvaktscoach är dessutom målvaktstränare i 3 kronor…

Mycket märkligt läser man här inne, men det här tog nog åtminstone dagens pris…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: "Sen tycker jag det är mäktigt av Färjestad att låna ut en sådan talang till en klubb med uselt track record med målvakter och som inte har någon erfaren målvaktstränare."

Vi må ha ett uselt track record med målvakter, men vår målvaktstränare är det nog inget större fel på. Jag menar, platsar han som målvaktstränare i Tre Kronor så gör han nog något rätt.
Kommentera