Brynäs IF

715753 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2584921

Sv: A propósito de nada
Bob: Ja, kanske. Alltså, Clara är talangfull och kommer säkert att bli bra, men när du lånar in en spelare behöver du få relatvt kortsiktig leverans eftersom andra skördar frukten av den långsiktiga utvecklingen.

Tycker egentligen inte man kan jämföra med Ersson heller. Då var Brynäs det SHL-laget som släppte till klart flest heta chanser från farliga positioner, dvs man släppte till flest målchanser av alla lag i serien. Det gör man inte nu.

Ersson behövde ofta stå på huvudet och göra betydligt fler klassräddningar än motståndarnas målvakt. Clara/Lindbäck behöver egentligen bara spela på samma nivå som motståndarnas keeper för att Brynäs ska vinna matcherna hittills. Tror att Brynäs har skapat mest i alla matcher inklusive torsken i Nybro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag håller med dig om Clara. Jag tycker den uppgörelsen kändes märklig från början, vi ska inte utveckla spelare åt SHL klubbar. Hade Clara varit färdig som målvakt hade det varit en sak, men nu kom han i princip helt utan erfarenhet av seniormatcher.

Sen tycker jag det är mäktigt av Färjestad att låna ut en sådan talang till en klubb med uselt track record med målvakter och som inte har någon erfaren målvaktstränare.
Kommentera