Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2585871

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Gillar Adam, en kunnig "sofftyckare" och har har en poäng. Frågan är väl nästan snarare "när" än "om" det värvas en målvakt. Tror att man vill ge vårt målvaktspar lite fler matcher (3+5) samtidigt som att jag tror att man likt med Benn anser att man inte vill göra för stora förändringar för sent på säsongen för att hinna få en bra gruppkänsla innan slutspel.

Ska vi tippa på att det landar en målvakt runt jul om inte Clara eller Lindbäck steppar upp? Självklart beroende på vad som finns på marknaden...

Vidare diskuterar de målvakt/försvar i Rinkside där "Daggen" likt några här menar att försvarets agerande ser ut som det gör pga målvakternas svajighet snarare än tvärtom.

Olkinoura verkar inte ha någon större framgång i Finland om man kollar hans stats, men skulle inte tro att han är aktuell...

Å andra sidan så tror jag att Clara kan blomma ut ordentligt om han tar chansen och gör ett par bra matcher nu och får växa in i ligan. Det hade väl varit det bästa för både gruppen och ekonomin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Målvakt/Försvar, hönan eller ägget?
Det är väl något en duktig målvaktstränare borde kunna se och ta tag i tillsammans med HC och eventuellt SC.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Om inte Lindbäck spelar upp sig måste det värvas oavsett hur bra Clara spelar. Man kan inte räkna med att en 05:a kan hålla en hög jämn nivå i ett långt slutspel. Den risken kan inte Brynäs ta med tanke på vad konsekvensen skulle vara om man inte går upp direkt.
Kommentera