Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2585875

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Om inte Lindbäck spelar upp sig måste det värvas oavsett hur bra Clara spelar. Man kan inte räkna med att en 05:a kan hålla en hög jämn nivå i ett långt slutspel. Den risken kan inte Brynäs ta med tanke på vad konsekvensen skulle vara om man inte går upp direkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
hur kan ni skriva än?! Lindbäck spelar sig upp? Kom igen öppna ögonen eller skaffa bättre glasögon ni som behöver eller gå se en match live med han.. han är katastrof. Han Var det i shl och är nu HA.. jävla kompis grej att han är kvar.. ser fram emot hans utveckling =) undra bara hur han ska göra det ??
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Tror ärligt talat aldrig att planen har varit att gå in ett slutspel med Lindbäck och Clara. Inte minst med tanke på deras åldrar. Genom att låna in Clara sparar man pengar stora delar av säsongen och kan därmed få utrymme att ta in en lite dyrare keeper efter jul.

Samtidigt har båda målvakterna varit sämre än förväntat, vilket skapar frågetecken;
1) Bör man ta in en ny redan nu för att maximera möjligheterna att vinna serien?
2) Om Clara inte övertygar, är det då inte bättre att spela Kristers? Eftersom klubben får ta den av hans långsiktiga utveckling, till skillnad från en inlånad spelares.
Kommentera