Brynäs IF

715260 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2587496

Sv: A propósito de nada
parks: "Håller inte med dig, tycker vi spelade merparten av matcherna med bulan som tränare bra hockey och underhållande."

Jag kommenterade inte matcherna Brynäs spelade med "Bulan" som tränare, om du läser inlägget en gång till så ser du det. ...Men inte tycker jag att Luleå spelar någon rolig hockey under "Bulan". Fullt klart en skicklig tränare som har förmågan att plocka ut det bästa av truppen - men rolig hockey? Absolut inte! Skellefteå däremot kan få det att snurra duktigt med sin ständigt kreativa hockey. Så det är ingen tvekan vilket lag jag håller på i derbyna i norr.

Djurgården spelade, precis som Luleå under "Bulan", med Lasse Falk som tränare, en extremt uppstyrd hockey. 1-3-1. Vad jag förstår var en av orsakerna att man lade ner konceptet att publiken började svika. Lika intressant att titta på som när Ivan Lendl i tennis ägnade en halvminut innan varje serve åt att knacka gruset ur skorna. Inomhus!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Ok som jag förstår dig rätt så tycker brynäs spelade bra och underhållande hockey under bulans ledning men i luleå så tycker du han har en väldigt defensiv och uppstyrd hockey.. OK jag hör dig men av det jag har sett av luleå så håller jag inte med dig, håller inte heller med dig att luleå kör typiskt " lasse falk hockey med 1-3-1" Tror inte heller bulan skulle skriva under på det.. Men tycker ändå det är intressant att kan se hockey på olika sätt=)
Kommentera