Brynäs IF

713793 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2587603

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Om det där gänget med Bäckström o co du nämner i början av ditt inlägg har ett par-tre år vardera kvar på sina nuvarande kontrakt upplever jag dom alla som "rökta" för något mer spel i Brynäs. De blir och känns för gamla, helt enkelt och tyvärr. Synd att ingen eller fler av dem varit mer angelägna tidigare att återvända.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
ellis: håller med. Tror vi ska försöka glömma Bäckström, Ekholm, Lindholm och kanske Järnkrok. De blev ”för” bra och kommer vara för gamla. Tyvärr. Hoppas mest på Boqvist och Lindblom. Så hoppas jag att Silfverberg kan hålla något år eller två…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Något som är smärtsamt uppenbart att se i år är att Bäckis inte håller på NHL-nivå längre. Är nog skador som har börjat tagit ut sin rätt där, samt en åldrad kropp. Men han är å andra sidan nog den jag haft minst förhoppningar på att komma hem och avsluta i Brynäs också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Det är väl varje hockeyspelares driv och önskan att spela och tävla på en så hög nivå som möjligt? Finns väl ingen anledning att åka hem till Brynäs och spela så länge man har en tröja och bidrar där borta?

Vi kan konstatera att Brynäs utbildat en massa bra spelare som tillbringat minst en decennium där borta. Mest spelare från FBK och liknande där man kommer hem med svansen mellan benen och längtar efter mammas köttbullar efter 1 säsong i AHL..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Satt på mötet med tränarna (både damernas och herrarnas). Vid frågan om vad man tycker om målvakternas inledning lät Gällstedt iritterad. Han tuckte det var så orättvist då målvakterna gör ett fantastiskt arbete.
Kommentera