Brynäs IF

714930 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2590026

Sv: A propósito de nada
Charles: Ifrågasätta självaste JFK, är du inte klok? Klart gameplanen är att släppa ett gäng frilägen, det vet alla som kan hockey. Han kan sin allsvenskan den modioten
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lunkan:
Det finns viss poäng i JFKs argument fast det runnit iväg nu lite utanför. Det är inte första matchen vi har problem att spela oss in innanför deras box och komma framför mål om man säger så.

Tittar man på hur brynäs med puckkontroll i lövens zon lyckas luckra upp lövens försvar och skapa chanser och hur löven lyckas skapa målchanser då de har puckkontroll i Brynäs zon så ger Brynäs jagande löven större möjligheter att hitta ytor än det motsatta. Att löven orkade längre perioder utan byte tyder ju också på att deras gameplan lyckades och att de i en tuff serie i bäst av 7 varannan dag kommer att göra det svårt orka vinna.
Sen ger Brynäs gameplan med tufft jagande mer brytningar som kan skapa vändningar vilket vi också ser i matcherna. Men precis som brynäs får 2 mot 1or så gör ju detta spel att de många gånger i deras matcher slänger iväg sina puckar utan att de når en kontring.
Jag håller därför med jfk i att få in spelare framför mål i lövens tunga och täta box skulle ha givit Bif bättre möjligheter att luckra upp deras försvar och styra in pucken, ta upp returer eller blockerade puckar och sådana saker som kommer med det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Ni förlorade inte pga ni klampade in i nån fälla de e bullshit!!! Ni va bättre än SURLÖVEN hela matchen men otur på avslut o att finnen dansade på öronen hade ni petat hål på han då hade ni vunnit 🤠🇺🇿🇺🇿
Kommentera