Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2590041

Sv: A propósito de nada
J F K: Att påstå att Löven fick matchen dit de ville är ren trams. Det ligger inte i deras matchplan att släppa till så mycket som de gör. Brynäs är klasser bättre på isen och det gladde mig. Ändå… Löven hör nog till de bättre motstånd vi mött, fullt medveten om att det blir en annan matchbild i Umeå… Jag brukar vara sur efter förluster men efter den här matchen har jag inte så mycket att vara sur över. Vi kommer såklart kunna förlora fler matcher mot Björklöven men då räknar jag med att det kommer se annorlunda ut på isen.

Har också räknat med att en del matcher kommer se ut så här i HA så känner mig knappast tagen på sängen som du vill få det till. Det verkar vara en frustration hos dig att vi inte är mer förbannade än vad vi är och då försöker du elda på för att provocera istället…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Det är rätt bra med såna här förluster mot toppkonkurrenterna i serielunken. Det ger spelare och framförallt tränare något att fundera på och visar hur viktigt special teams är samt målvaktens roll när det är på marginalen.
Sen har väl JFK två bra poänger, att vi inte låg och ansikten på målvakten förrän det var tre och en halv minut kvar typ. Löven litar på sin målvakt och släppte fram mer skott än vad ett annat lag med såmre keeper gjort. De kunde koncentrera sig på att rensa undan/plocka upp ev. returer. Vilket iofs var precis vad Gällstedt sa i pausen.
Sen dessa självsäkra påståenden om att vi typ vinner 9 av 10 mot Löven. Det är inte alls säkert att vi kommer upp i samma nivå nästa match och Löven kanske steppar upp ytterligare.
Brynäs gjorde en riktigt bra match men förlorade, men hade det varit första matchen i en game 7 hade tongångarna garanterat varit annorlunda.
Kommentera