Brynäs IF

713251 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2596448

Sv: A propósito de nada
Peja: "Vilka spelare i de andra allsvenska lagen har ni blivit imponerade av hittills?"

Jag håller fortfarande Theocharidis i Kalmar väldigt högt (ingen skräll kanske). Hade gärna sett honom hos oss nästa säsong, vare sig vi är ett topplag i HA eller nykomling i SHL. Han verkar inte slå av på poänggörartakterna öht.

Theo Jacobsson har varit en succé hittills i VVIK, men han är ju utlånad från MoDo så tror inte han skulle vara aktuell för oss.

Hampus Plato i Karlskoga har fått ett ordentligt genombrott i år. Ser honom gärna i Brynäs nästa säsong om vi blir kvar. Tror han skulle klara sig hyggligt i en bottenroll i SHL också.

Gustav Olhaver i Tingsryd är någon som skulle kunna fylla en roll i typ en tredjekedja nästa säsong, om vi blir kvar. Håll koll på honom i morgon (han är två meter lång och därmed svår att missa).

Grant Mismash i Östersund tror jag är någon som skulle kunna ha en bra andrasäsong i HA i en toppkedja/andrakedja i ett topplag, om vi blir kvar vill säga.

Går vi upp och Löven blir kvar ser jag gärna att vi försöker få loss Voutilainen från dom och ger honom en SHL-chans. Tycker han varit för bra för HA i många år nu. Riktig matchvinnarkeeper i perfekt ålder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:

Jag är väldigt förtjust i Dower Nilsson. Typisk målskytt. Grym i power play.

Plato i Karlskoga

Muzito-Bagenda, Nord, Nybeck och Magnusson i AIK…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Skippa juniorer och köp sen stenhårt i dec/jan. Tycker BIF gjort helt rätt att ta in Vesel och Kopacka. Gillar dem stenhårt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag tyckte både Olhaver och Åkeström var bra senast Brynäs mötte Tingsryd. Blir intressant att se om de kan uträtta något imorgon.
Kommentera