Brynäs IF

713781 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2597155

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: "Hela den här cirkusen om att inte straffa regelbrott är så jävla svenskt. Ingen vill ta ansvar, ingen vill agera och göra rätt. Bara skjuta ifrån sig ansvaret. Inte undra på att Sverige ser ut som det gör."

Jag tycker precis tvärtom. Det moraliskt korrekta här är att inte anmäla en jävla skitgrej för att snika till sig poäng man inte förtjänat. Att ta ansvar i det här fallet är att våga se bort från fjuttiga regler. Och det är precis det som är problemet i Sverige idag; ingen tar personligt ansvar och tänker själv utan det räcker med att "följa reglerna".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
moment22: Varför ska Brynäs ha en annan inställning än Södertälje? De förlorade också sin match mot Västerås men tvekade aldrig att anmäla. Finns det en särskild gräddfil för lag med ”hög moral”?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
moment22: Moral hit o moral dit, regler är till för att följas. Har man brutit mot en regel, synd för er. Ta konsekvenserna. Gör dom här 3 poängen att vi har större chans att komma 1:a i serien och i slutändan få en bättre väg till avancemang... En nobrainer. Anmäl skiten. Följ regler som finns.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
moment22: Blir en slippery slope när man kan välja och vraka vilka regler som ska följas och inte. Varför är det ens en regel isåfall?
Kommentera