Brynäs IF

714157 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2600473

Sv: A propósito de nada
bradberry: Tror ändå Brynäs ser Larsen och Johanesson som "projektspelare" som ska växa in i kostymen och tillföra mer nästa säsong. Cukste och framförallt Indrasis är spelare med helt andra CV:n och förväntningar på sig.

Med Alcéns sätt att bygga laget där man förlitar sig mycket på två toppkedjor är det mycket viktigt att man sätter just dessa toppkedjor, särskilt då han ständigt misslyckas med bredden där bakom. Alcén misslyckades grovt med toppkedjorna förra säsongen, nu badar han i pengar i jämförelse med konkurrenterna men har ändå bara lyckats sätta en av två toppkedjor.

En konkret åtgärd som man i så fall hoppas vore en quick fix är nog att byta ut Indrasis mot en annan meriterad forward. Det är svårt att se hur dynamiken skulle kunna bli sämre i den kedjan, men samtidigt finns det frågetecken kring Kopacka i 5mot5 också.

Det skulle kosta att byta ut Alcén efter säsongen, men i det långa loppet skulle man gå plus på att hitta en bättre sportchef. Det kostar mycket pengar att ha en oskicklig sportchef.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "samtidigt finns det frågetecken kring Kopacka i 5 mot 5 också."
Håller med, både Kopacka och Kelleher är alldeles för puckkära vilket sänker tempot. Märkigt att ligans snabbaste spelare sänker hastigheten.

Kelleher väldigt duktig med puck men det hjälper ju inte laget om han alltid håller i pucken tills han tappar den alternativt hamnar i ett trängt läge där pass inte går fram.
Kommentera