Brynäs IF

715468 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2603925

Sv: A propósito de nada
Sanny och Svensson idag pratar om Brynäs målvaktssituation, de säger:

- Att Lindbäck "släpper in en billig varje match som bara går rätt igenom", tex. AIKs 1-0 och SSKs 0-2.

- Säger att Brynäs är ute och kollar av marknaden (Cody Porter som gick till VVIK var tydligen på Brynäs bord, men förmodar att man siktar högre, men kontentan är att han hade aldrig varit på bordet om Brynäs inte hade varit på jakt)

- Nöjda med Clara och ser stor utvecklingspotential

- Pratar om hur man skulle göra med Clara/Lindbäck vid målvaktsvärvning (som enligt Svensson kommer att komma)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox:
Sanny och Svensson har inget jobb mer än att sprida ”rätt” information och egna åsikter,
Men går de ut och säger att man ska byta ut Lindbäck så undrar jag vad det gör för oss om Lindbäck hör detta? Det behöver ju inte betyda att han börjar höja sig för att få vara kvar. Det kan ju också betyda att han checkar ut mentalt direkt medan Brynäs letar utan att hitta en bättre målvakt.
Tycker poddkillarna kilar på en tunn lina mellan jobb och etik och moral om det gått ut med en sådan här information nu.
De hade kunnat vänta till ny var mer eller mindre klar men inte kommunicerad från BIF innan man gick ut med det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Intressant. Men vad vet dom, de är ju bara experter. Vi har ju fått analys av målvaktsoraklet här inne som pekar på otur, styrningar, väder och vind som påverkat och gjort dessa puckar otagbara.

Kul att höra att man är nöjd med Clara, hoppas att man vågar ta ett självklart beslutet att skicka Lindbäck alternativt låna ut honom. Finns väl en "risk" att han lägger av och blir lovad en roll i klubben. Kan säkert bli en bra målvaktstränare på sikt, även att jag börjar få eksem av alla avdankade Brynässpelare som verkar vara bäst lämpade för samtliga positioner i klubben. Men hellre det än att vi går in med honom i slutspelet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Man måste inse att värvar man inte en ny målvakt kan man bara drömma om en SHL plats. Jobbig situation för Alcén mot kompisen
Kommentera