Brynäs IF

715631 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2603957

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox:
Sanny och Svensson har inget jobb mer än att sprida ”rätt” information och egna åsikter,
Men går de ut och säger att man ska byta ut Lindbäck så undrar jag vad det gör för oss om Lindbäck hör detta? Det behöver ju inte betyda att han börjar höja sig för att få vara kvar. Det kan ju också betyda att han checkar ut mentalt direkt medan Brynäs letar utan att hitta en bättre målvakt.
Tycker poddkillarna kilar på en tunn lina mellan jobb och etik och moral om det gått ut med en sådan här information nu.
De hade kunnat vänta till ny var mer eller mindre klar men inte kommunicerad från BIF innan man gick ut med det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stenis: Det var inte riktigt så de sade, jag summerade bara vad de pratade om. Mer en diskussion likt vi haft här vad som händer med Clara/Lindbäck vid ev. målvaktsvärvning.

De har ju egentligen inte mer information än att målvaktsnamn cirkulerar kring Brynäs vilket bör betyda att de ser sig om (vilket inte är särskilt förvånande) samt att det från Brynäshåll sägs att man är nöjda med Clara.

Sedan är det ju precis som diskuterats här inne inte glasklart vad som händer om en ny målvakt kommer. Ska man enbart se på det sportsliga (vilket vi supportrar har lyxen att bara tänka på), så bör ju Clara få en andraspade (om det är en ny etta vi får). Men ska man ta hänsyn till gruppen, att Clara är på lån från FBK, hur det ev. påverkar gruppdynamik etc. så är nog svaret svårare än så.

Vidare kommer man väl utåt säga att man vill "öka konkurrensen" och att de "får visa på träningarna" vem som ska stå. Man går ju sällan ut och säger att någon är petad till 2:a eller 3;a.

Med det sagt, tycker inte S&S är på någon tunn lina, de berättar vad de vet/hör och spekulerar. Precis som vi.
Kommentera