Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2603953

Sv: A propósito de nada
Erat: Våra första 9 matcher resulterade i 22 poäng. De 9 senaste 13 poäng.
Sammantaget så ser det bra ut.
Men inte fan känns det direkt klart på förhand att vi skulle piska på Mora i bäst av 7 med spelet som visats upp på senare tid?
Det finns väldigt många frågetecken gällande truppen, tränare och målvakter(!) som måste rätas ut innan man kan börja tro på avancemang.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Vilken tur att det är några månader kvar till slutspelet sätter igång. Finns gott om tid att få ihop allting, givet att vi också plockar in förstärkningar.

Ändå skönt med flest inspelade poäng per match hittills, trots hack i maskineriet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: "Men inte fan känns det direkt klart på förhand att vi skulle piska på Mora i bäst av 7 med spelet som visats upp på senare tid?"

Som trupperna ser ut just nu tror jag SSK är det största hotet mot uppflyttning. SSK är riktigt, riktigt bra med Videll och Marcus Eriksson som härförare. Såg matchen i Södertälje live och tycker att SSK var lika bra som Brynäs. Lindbäck(!) räddade Brynäs i den matchen. ...Och i Gävle var man det klart bättre laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Håller med, lite naivt att tro att det spel vi visar upp ska räcka till avancemang. På förhand håller jag med, truppen borde räcka. Verkligheten är dock något annat och vi ser brister i alla led som man inte riktigt verkar få ordning på.
Rotorsaken till mycket är dock målvaktsspelet och det som behöver åtgärdas per omgående.
Kommentera