Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2604069

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: 🤔😂
Då tydligen Pettis har något slags beroende av HS och ändrat sitt nick åtskilliga gånger men med samma MO skulle inte du med någon slags IQ försökt ändra ditt MO,
Om jag har fel då ber jag alla om ursäkt här på HS inklusive Gavve.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Apology accepted om du nu säger så! :) Vi kanske inte är överens om allt men jag lovar dig att jag inte är Pettis. Har verkligen noll anledningar att ljuga om det.

Jag kan ju passa på att skriva en liten presentation om mig själv inför alla nu när man skrivit här ett tag.

Emil heter jag, efternamnet är knutet till mitt nick här om någon vill kolla upp mig, ser ingen poäng med att gömma mig på ett hockeyforum. Strax under 40 och har följt Brynäs sen barnsben (farsans "fel"). Bor i Dalarna där jag också är född. Men har bott i Sandviken och jobbat på Sandvik under några år där jag så ofta jag kunde gick på hemmamatcherna (fyrskift på PV69). Var även på några bortamatcher under några år och minns speciellt Mora borta (invasion då också) januari 2008 (tror jag) där något smartskaft brände av en bengal och det blev slagsmål i Brynäsklacken.

Hamnade av en liten slump i Halmstad under några år också där jag pluggade kandidat+magister inom IT-säkerhet (IT-forensik och nätverksforensik om någon bryr sig). Tanken var väl att bli it-forensiker först men fastnade helt för pentesting istället. Gjorde kandidatuppsats om att knäcka RFID och en magisteruppsats om replay-attacker mot bland annat bilnycklar. Trivdes sådär på västkusten (blåsigt som fasen och grått och kallt) Saknade också Dalarna och hittade ett jobb här hemma och flyttade hem när jag var mer eller mindre klar med studierna. Att vara Brynäsare i "Leksandland" har inte alltid varit så lätt ska ni veta. :)

Gillar statistik och matematik (till viss gräns) men främst är jag väl intresserad av kryptering och Sudoku och liknande problemlösning. Försöker delta i krypteringstävlingar som FRA lägger ut och har vunnit några stycken (inget skryt på något sätt, de är inte direkt svåra). Bara en bild av mig så att ni vet varför jag gillar statistik. Kan nog uppfattas som lite udda och socialt missanpassad med mina intressen men det är skönt att tjöta med andra som brinner för samma saker här vare sig det är hockey eller statistik för min egen del.

Vill någon tjöta om kryptering, problemlösning, it-säkerhet i allmänhet eller något helt annat är det bara att säga till privat! :) Otroligt kul att vara här.
Kommentera