Brynäs IF

715564 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2604162

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: "Totalt sett, 28 insläppta
Rena tavlor – 4 mål
Fel positionerad – 5 mål
Kunde i bästa fall tagit – 7 mål
Inget att göra – 12 mål"

Jag kommer ihåg ditt förra inlägg om detta, kul att det kommer en uppföljning. Som jag skrev då, och vidhåller nu, så ser jag på sammanställningen lite annorlunda.

Med tanke på AL:s erfarenhet och att han troligtvis är seriens dyraste målvakt borde rimligtvis kraven på honom vara höga så jag anser att "rena tavlor" och "fel positionerad" båda går under kategorin tavlor (tavlor ur den högre skolan och tavlor ur den lägre skolan enligt Mylingens kategorisering). Och att "kunde i bästa fall tagit" borde vara: "borde ha tagit" - enligt dom förväntningar som finns på AL.

Och slutligen, "inget att göra" kunde vara: "kunde i bästa fall tagit" - dvs svåra puckar som en toppmålvakt ibland räddar och som vinner poäng åt laget.

Tycker dom kategoriseringarna stämmer bättre överens med AL:s prestation. Totalt 9 tavlor av 28 insläppta mål, dvs 1/3 del är tavlor och han borde tagit 7 mål. Tycker det speglar det vi sett hittills att i stort sett hälften av alla insläppta mål är antingen tavlor eller sådant en toppmålvakt borde tagit.
Kommentera