Brynäs IF

717418 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2604250

Sv: A propósito de nada
Vesslan: jag tvivlar nog faktiskt inte alls på att Lindbäck med sin erfarenhet från NHL och massa andra ligor runt om i världen är viktig för en junior som Clara som kommer helt ny till klubben som 18-åring. Tror knappast att Brynäs medvetet går ut med någon sorts propaganda om att Lindbäck skulle vara superviktig för att man ska få sympati för honom som spelare.

Tycker snarare detta verkar vara en rätt fin sak att lägga ut ifall man vill göra sig av med Lindbäck (som målvakt menar jag nu) och ge honom en annan roll i klubben OM det är så att han är lämplig. Känner inte AL och har ingen aning om vad han gått för utbildningar eller så. Eller ens vad han vill göra om han inte ska fortsätta som målvakt.

Väljer att se det fina i det helt enkelt. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Borde vara, håller med. Men tycker mig se en ganska kylig relation. Tror inte Lindbäck är superglad att vara omsprungen av en 18-åring italienare. Tror snarare man spelar kortet att han är viktig i laget för att kunna behålla honom istället för Clara. Väljer att se det så som jag känner mitt Brynäs - Kompisar framför allt.
Kommentera