Brynäs IF

713768 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2604398

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Jag ser en stor risk att Brynäs kommer ha den mest skadedrabbade och slitna spetsen i slutspelet, eftersom man matchar toppspelarna hårdare än någon konkurrent under serielunken. Man får räkna med att ha några spelare skadade, det har många lag, här tycker jag att Alcén åter igen har satt Brynäs i skiten med en för dålig bredd.

Det går naturligtvis att coacha laget annorlunda, men det skulle garanterat kosta många poäng i längden. Där sitter Gällstedt i en riktig rävsax. Jag tror verkligen inte det kommer gynna lagets chanser i ett långt slutspel att man matchar toppspelarna stenhårt den här tiden på säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tror överhuvudtaget inte att det missgynnar oss med denna matchning under den här perioden av säsongen.De spelar två kanske tre matcher i veckan det skall spelarna med lätthet klara av.
Senare när det börjar närma sig slutspel är det viktigare att hålla spelarna fräscha och exempelvis vila nyckelspelare som har skadekänningar.

Sedan tycker jag det är en avvägning vill man låta juniorer få chansen till speltid eller exempelvis satsa på spelare ifrån SHLs överskottslager.
De spelarna som i detta läge av säsongen skulle bredda laget på ett bra sätt är förmodligen mycket dyrare.
Sedan är frågan om vi hade varit nöjda med att ha de spelarna i ett ev slutspel, jag tror inte det.
Nu ligger vi i topp på serien trots skador på Scott och Ölund och förhoppningsvis har Alcen på detta vis skappat utrymme för att förstärka truppen där det behövs senare under säsongen.
Kommentera