Brynäs IF

715150 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2609296

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med. Salo (Lillehammer för fasen m m) är en av de största offren som hängts ut av pöbeln - av dem som inte spelat själva på hög nivå. Det var inte hans fel att vi förlorade den matchen - utespelarna skulle för fasen aldrig ha spelat så dåligt i matchen innan slumpmålet. Så less på pöbelmentalitet. Det är exakt denna mentalitet som skapar mobbning och att unga tjejer och killar hängs ut på sociala medier. Fy fan! Skäms!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: För skojs skull. Vad sägs om en topp 5 lista över målvakter skolade i Gästrikland?

1. Honken
2. Markström
3. Wille Löfqvist
4. Lill-Honken
5. Ersson/Lindbäck/Jonas J/?

Lindbäck är definitivt topp 10. En NHL-meriterad keeper från Gävle, det har vi inte haft många av. Det är lätt att glömma bort det nu när han är inne på karriärens refräng.

Vilka har jag glömt? Skrev detta på uppstuds, känner att jag glömt flera. Micke Sundlöv är ju en annan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gällande målvaktsdiskussionen, Herr motvalls, aka Huge, kommer aldrig ändra åsikt pga någons argument här inne. Det har aldrig hänt och kommer aldrig hända. Han ser på hockey på ett helt eget sätt och de kompetenta yrkesmännen är kompetenta ända tills den dagen dom får sparken (pga inkompetens)…

Nu kan vi gå vidare och diskutera något mer produktivt, vad tror vi om matchen på onsdag? Vem ställer Gällstedt i målet?
Kommentera