Brynäs IF

713431 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2610168

Sv: A propósito de nada
Det var dock inte bara Limpan som stod för jättetavlor ikväll. Även Gällstedt gjorde sig skyldig till det som ställde upp Ölund på viktiga defensiva tek i slutet av matchen som också kostade oss ett mål.

Ölund är bra på en jävla massa saker, tekningar är inte en av dom.. En ren coachmiss som jag ser det och där lyser Gällstedt orutin som HC igenom, han har förmodligen aldrig behövt ta dessa beslut som ass.

Det enda rimliga vid 3-1 och tekning i egen zon i boxplay i slutet av matchen hade ju varit att köra både Scott och Larsson i händelse av att någon blir bortplockad. Vinner vi då tekningen och får pucken ur egen zon kan den ena byta om man vill köra ett annat par under spelet. Dåligt av Gällstedt helt enkelt och det imponerar inte att skylla på domaren på presskonferensen heller. Den här matchen förlorade Brynäs helt på egen hand…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: "Det var dock inte bara Limpan som stod för jättetavlor ikväll. Även Gällstedt gjorde sig skyldig till det som ställde upp Ölund på viktiga defensiva tek i slutet av matchen som också kostade oss ett mål."

Var också fundersam till valet av Ölund som tekare - redan innan tekningen. En av Brynäs viktigaste spelare - men jag har inte sett honom ta den typen av tekningar förut. ...Och han har varit borta länge. Om jag såg rätt förlorade han tekningen mer eller mindre rent. Illa! Hade nog själv valt Jacke. Han må vara på nedgång - men i de lägena brukar han vara stark.
Kommentera