Brynäs IF

713390 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2610166

Sv: A propósito de nada
Stenis:
Hitta tillbaka till vilket spel?
Han har varit en katastrof sen han kom tillbaka till Brynäs.
Hur kommer det sig att han varit så dålig? Jo därför att han är i slutet av sin karriär och Linbäcks prestationskurva är inte ens sluttande utför, den är stuprakt nedför och det är uppenbart för alla.

Lindbäck bör avsluta sin karriär i samma sekund som Alcén värvat en ny målvakt.

Lindbäck har haft en bra karriär men nu är den helt enkelt över!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jockster : "Lindbäck har haft en bra karriär men nu är den helt enkelt över!"

Vad har Brynäs att förlora på att ställa Steinbergs i buren nästa match? Alla utom en här inne är ju överens om att Brynäs behöver en ny förstekeeper. Innan man köper en - bör man inte kolla om man redan har en?

Det är förstås inte säkert att det faller väl ut - men målvaktsspelet har ju ändå inte varit OK i en och en halv säsong nu. Det värsta som kan hända är väl att det blir lika illa?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster : Jag håller med dig. Limpan har aldrig varit riktigt bra i Brynäs sen han kom tillbaka så det finns inget att koma tillbaka till.

Men samtidigt är det ju rätt att ju mer det fokuseras kring Limpans (och Klaras) dåliga spel i massmedia så går spiralen troligen mer nedåt.
Så även om vi aldrig skulle ha blivit av med tavlorna i varje match så kanske de hade kunnat halverat till varannan, var tredje match om slipsarna sluppit press utifrån.
Men det kan ju aldrig bli bra av att hela Sverige läser om hur dålig just de två är och att det är problemet i Brynäs. Hur skulle man själv känna om man läser om hur dålig man varit i sin yrkesroll och sen ska man gå ut i direktsändning igen och prestera på jobbet. Tvivlar starkt på någon bara kan gå ut och prestera på topp utan att ha tanken på att man är övervakad och varje miss kommer att förstoras upp ( allt från att man går in i fel meny i programvaran eller tar tid på sig att hitta det man letar efter på datorn, verktyget får urflisning igen så detaljen kasseras, projektmedlemmarna lyssnar inte på dig som PL osv osv). Alla måste tillslut få en klump i magen då att gå till jobbet - och då presterar man troligen sämre också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det var dock inte bara Limpan som stod för jättetavlor ikväll. Även Gällstedt gjorde sig skyldig till det som ställde upp Ölund på viktiga defensiva tek i slutet av matchen som också kostade oss ett mål.

Ölund är bra på en jävla massa saker, tekningar är inte en av dom.. En ren coachmiss som jag ser det och där lyser Gällstedt orutin som HC igenom, han har förmodligen aldrig behövt ta dessa beslut som ass.

Det enda rimliga vid 3-1 och tekning i egen zon i boxplay i slutet av matchen hade ju varit att köra både Scott och Larsson i händelse av att någon blir bortplockad. Vinner vi då tekningen och får pucken ur egen zon kan den ena byta om man vill köra ett annat par under spelet. Dåligt av Gällstedt helt enkelt och det imponerar inte att skylla på domaren på presskonferensen heller. Den här matchen förlorade Brynäs helt på egen hand…
Kommentera