Brynäs IF

713232 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2610189

Sv: A propósito de nada
Fy fan... man har gör det i varje match ju.. inget nytt .. han är nr1 hos brynäs..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tycker att det är ganska onyanserat här inne. Förlorar vi är allt skit, spelet, tränarna, målvakterna, ja i princip allt. Det är så satans svart eller vitt.

Jag säger inte att det är bra. Jag var riktigt irriterad på sättet man tappar en given vinst, var det två-tre öppna mål vid 2-0 och 3-1? Ett par stolpar osv. Det kunde ha stått 4-0 eller 5-1 efter första. Men lite ofokus kanske eftersom det gick lite för lätt. Mänskligt på något sätt.

Men spelmässigt, åtminstone 5 mot 5 så var det en ganska bra match, samma mot Östersund. Tycker att det spelmässigt och kampmässigt är betydligt bättre nu. Efter första perioden tyckte jag att det såg riktigt bra ut.

Jag tycker att Lindbäck fram till 2-1 och kanske lite efteråt såg ganska såg tätare ut, han stoppade en del kluriga skott och styrningar.

Tycker inte alls att laget faller ihop efter 2-1, det var ju snarare gasen i botten och efter kanske tre rätt bra lägen kom just 3-1.

Sedan är självklart kritik befogad. Lindbäcks tavla, fruktansvärt onödigt. Kanske ett par coachmissar. Rent dåligt att inte stänga matchen tidigare. Kanske ska Lindbäck ha 3-2 också, den går att ta. Halonen hade nog tagit den. Domare som inte blåser på 50 minuter hittar helt plötsligt massor med utvisningar.

Oavsett, det tightar till sig i tabellen, SSK, Mora, DIF och AIK är inte långt bakom.

Jag tror att precis alla förstår att det inte går att ha Lindbäck som målvakt i ett slutspel om ambitionen är att gå upp. Det förstår nog även Lindbäck.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SaggeBoy:
Så Brynäs hittade ett sätt att förlora i alla fall... Ja, ja..
Kommentera