Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2610207

Sv: A propósito de nada
Problemet är att det är för mycket saft och bullar. Jag gillar att man ger folk en andra, tredje och fjärde chans, om man ödmjukar sig och gör jobbet. I Lindbäcks fall har de det handlat om yttre omständigheter hela tiden, inte hans egna ansvar. Att han behövde ett halvår på sig att anpassa sig till isen, att han är bättre på vårsäsongen. Vad är nästa steg? Att han är bäst när det är fullmåne?

Lindbäck tjänar förmodligen väldigt mycket pengar, både föregående och detta året, då måste man kunna ställa högre krav. Absolut vi borde avgjort denna matchen tidigare, men det hade vi förmodligen gjort om inte Lindbäck gett Västerås en gratisväg in i matchen.

Hade piggat upp om Brynäs offentligt sa att detta duger inte och låtit honom träna hårdare istället för att få förtroende. Markera genom att ställa Steinberg på fredag!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Håller till fullo med. I hockey går det snabbt som det heter. Därför har Alcén ett ansvar att ta tuffa beslut och även om det är hans kompis så måste det hända något nu.
Som sagt in med Steinbergs, vad har vi att förlora?
Kommentera