Brynäs IF

713674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2615410

Sv: A propósito de nada
Tråden!
Ska vara rätt!
Läser något om en ”kross”. 6-1 mot Almtuna ska väl räknas som normalt och inte som någon så kallad ”kross”, eller har jag fel?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Glaset halvtomt som vanligt? Du kan ju inte ha en rolig tillvaro som är så urbota negativ i precis allt. Det är sorgligt på något sätt… Bara att komma med negativa kommentarer efter gårdagens brynäsinsats blir nästan patetiskt. Du gör dig löjlig…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Jag har lärt mig att negativa människor, såna som du, alltid försöker dra ner positiva människor, som många av oss härinne, till sin egen tråkiga och trista nivå på hur man ser på saker och ting.

Sitt i din egen bubbla och gnäll när vi andra är glada över en fin insats av laget!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Anders Berg:
Tror du måste jobba på din ödmjukhet, HA är ingen lätt liga, och från att ha varit ett bottenlag flera säsonger i högsta ligan med allt vad det innebär i inte minst mental sårbarhet, och tillslut hamnat i den lite lägre ligan, gör ju resan med många som stannade kvar (tack & lov) inte så lätt att gå med förväntningarna att helt plötsligt vara ett topp lag och prestera och leverera vinster i SAMTLIGA MATCHER, det är en utopi och kommer inte hända, visst, Modo var dominanta ifjol, men min bild är att HA är betydligt tuffare i år, Södertälje, Mora, Dif, Aik, mm.mm, tycker MITT Brynäs har presterat mer än väl så här långt, och jag känner mig väldigt trygg i det spel vi presterat så här lång, finns absolut förbättringspotential på flera punkter, tycker mig också se det i både försvaret och spetsen, även med Clara i kassen, tror vi drar upp en lucka nu i tabellen och går till julfirande med en riktigt skön känsla, det är vad jag tror på 😎🤘
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Anders Berg:
Idag var en kross spelmässigt. 6-0 efter två perioder. Avstädat och klart. Lite lägre intensitet i tredje vilket man kan förstå. Kul att se att det är bättre drag på ståplats i år. Eloge till er som orkar stå och hoppa och hålla igång. Lite fundersam kring de som sitter, är ju inte så jobbigt att klappa händerna. Är vi sämre på det än andra klubbar, känns så. Kul att Clara fick göra en bra match. Lite fundersam på Larsson. Svårt att få nåt uträttat, ser lite loj ut i jämförelse.

Sett alla matcher i år och förra säsongen. Har aldrig sett Brynäs dominera som idag tror jag.
Kommentera