Brynäs IF

714127 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2615864

Sv: En julsaga
Vesslan: Ja jag fattar att åldern kan vara en nackdel, vilket jag också själv nämnde i ett annat inlägg, men nu pratade jag om längden och där jag köper jag inte alls att det skulle vara en stor nackdel.

Dessutom, vilken målvakt i sin prime eller karriären framför sig finns på marknaden nu? Vilken målvakt vi än värvar så kommer det finnas frågetecken, något säkert kort finns knappast där ute. Så länge han är tillräckligt bra, och jag tror definitivt Halak är tillräckligt bra för HA, så bryr jag mig inte hur gammal han är. Vi behöver inte tänka så långsiktigt här, vi behöver en målvakt som kan ta oss upp till SHL igen den här säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En julsaga
Silfverkroken: Om längden hade varit helt utslagsgivande för en målvakt så hade knappast Halak stått i NHL tills nu. Dessutom är han ju inte exceptionellt liten heller. Men det känns som en konstig diskussion, därför att det är väl knappast andradivisionen som Halak tänker sig när hans agent kontaktar svenska klubbar... Låter helt osannoikt att han skulle dyka upp i Brynäs, men om han mot all förmodan skulle göra det vore jag den första att lovorda Alcén.

Målvakten i länken finns tydligen också på marknaden. Kanske lite mer trolig att välja spel i HA, även om man kan anta att han också siktar högre. Han är stor och i perfekt ålder, men han är bara en "EP-profil" för mig.
Kommentera

Sv: En julsaga
Silfverkroken: Det skulle Alcén tänkt på innan han förlängde med Lindbäck trots förra säsongens haveri.
Kommentera