Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2615874

Sv: En julsaga
Peja: Nej det är nog rätt mycket som ska gå rätt för att Halak ska hamna här. Skulle vara om det är få klubbar i toppligorna i Schweiz, Tyskland, Finland eller SHL som letar efter en ny målvakt och de som gör det går efter andra keeprar och han därför inte har så många alternativ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En julsaga
Silfverkroken: Jag vet inte hur många lag i bättre ligor som upplever att de har så pass stora målvaktsproblem att de kan lova en 38-årig Halak att kliva in som förstakeeper, men Brynäs skulle ju definitivt kunna göra det. Förutom SHL och Schweiz rankas ju åtminstone Liiga, DEL och tjeckiska ligan klart högre än Hockeyallsvenskan.

Det är nog en rolig utmaning att kunna spela upp Brynäs, men det vore lite märkligt om det inte finns någon ambitiös klubb i ligorna jag nämnde som också har målvaktsproblem. Fördelen som Brynäs eventuellt har är ju att man siktar uppåt och inte siktar på att undvika ett negativt kvalspel eller dylikt, men samtidigt finns nog en stor risk att en spelare som Halak inte ens vill höra talas om vilka bud som finns på bordet från klubbar i andraligor.
Kommentera