Brynäs IF

713865 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2620856

Sv: A propósito de nada
Peja: Inte följt de matcherna något så vet inte hur han varit dem två matcherna? Mer än att Kanada vann senast med typ 4-0?

Men kikade lite stats och ser ju ut att vara hygglig i mål, dock för mig är det viktigt att se om målvakten vi införskaffar har tempot som krävs i HA.

Svåra är målvakten vi skaffar behöver bli HAś bästa eller topp 2 målvakt. Det kanske är Clara som blir det? Tror hårt på honom! För målvakten som eventuellt kommer måste ju vara mycket bättre än Clara? Och det måste vara ett säkert kort man skaffar. För vi kan inte skaffa en ny Lindbäck! Och sen sticker Clara till FBK.

För Lindbäck litar jag inte ett smack på! Står han i vår då ryker nog vårat SHL avancemang i vår
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mickesgolf: Dell vore en exceptionellt bra värvning av en allsvensk klubb. Vore namnstarkt även i SHL. Har svårt att se att Brynäs skulle få tag på nåt bättre. Antagligen är inte Dell aktuell för HA heller, men drömma kan man.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mickesgolf: Vi är ju inte ensamma om att leta ny målvakt. Färjestad och Oskarshamn har kris sedan vill förmodligen fler lag både i SHL och HA uppdatera innan deadline 15/2. Frågan var vi står i hierarkin som topplag i HA? 🤔
Jag tycker vi ska försöka få hem Felix Sandström.
Kommentera