Brynäs IF

714122 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2622936

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Som jag minns det var det många som tyckte alcen gjorde rätt som förlängde med Lindbäck
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : ”Som jag minns det var det många som tyckte alcen gjorde rätt som förlängde med Lindbäck”

Här har du en av dem!🙋
Som den obotliga optimist jag är så trodde jag faktiskt att det skulle räcka att gå ner en division, för att Lindbäck skulle kunna prestera. Att HA-nivån skulle vara rätt för honom helt enkelt.
Ack så fel man hade!
Men iom att jag var en av dem som på förhand tyckte att förlängningen av Lindbäck var rimlig, har jag också svårt att klandra Alcén för just det beslutet.
Den typen av kappvändare finns det redan gott om..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Förstår egentligen inte logiken med att sätta supportrar eller för den delen experter på samma kravbild som sportchefer när det kommer till hur just deras lag byggs. Den insikten som Alcén sitter på kring de här spelarna är otroligt mycket större än den vi har, och det är långt ifrån säkert att vi hade haft samma åsikter med samma insyn. Inte minst kring saker som gruppdynamik och så vidare.

Jag tycker det är en tydlig trend att Alcén spenderar hur mycket pengar som helst på målvakter men ändå misslyckas kapitalt på den biten. Både den här säsongen och förra säsongen har Brynäs haft riktigt dåligt målvaktsspel, trots att man har lagt ner massvis med pengar på den positionen.

Förra säsongen kostade det antagligen en SHL-plats, den här säsongen kommer det kanske kosta SHL-avancemang. 24/25 ska Alcén bygga sitt tredje lag, den gången utan SHL-fallskärmspengar om man blir kvar i HA, och sannolikheten att han lyckas bättre då är väl nästan obefintlig.

Eftersom Alcén fick ett ofattbart långt kontrakt som sportchef kommer han antagligen att bli kvar i flera år till.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Jag har kanske ett omedvetet sviktande minne, men jag minns samma som dig.
Kommentera