Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2624244

Sv: A propósito de nada
Jugge: Håller med om Lindbäck. Han ville så väl vid sin återkomst, lite som Jocke Eriksson när han kom tillbaka men tyvärr var det försent i karriären.
Sen tycker jag inte Alcen förtjänar något beröm. Han tvingas i princip reda ut det problem han själv skapat. Att Lindbäck inte kunde fortsätta var alldeles självklart. Det intressanta nu är hur lösningen kommer se ut. Den kan mycket väl avgöra om det blir en återkomst till högsta serien eller ej.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfver: Alcen skall absolut inte ha något beröm! Att förlänga med Lindbäck efter fjolåret är en total gåta! Nästa lika konstig som förlängningen med Manner!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfver: Jag var nog lite otydlig. När jag skrev att det var bra agerat av Alcén så menade jag att det var fullständigt nödvändigt. Samtidigt trodde jag det inte skulle ske utan att Alcén skulle ta den lätta vägen och skicka Clara tillbaka till FBK den dagen ny målvakt är på plats.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Som jag fattar det vill väl också HV har betalt för att släppa Brattström. Det är ju helt galet. Med tanke på hans soffor borde de ju vara överlyckliga om de blir av med kontraktet…

Jättetråkigt med Lindbäck. Jag gillade honom och han har en fantastisk karriär. Minns att jag träffade honom utanför Husqvarna och han hejade glatt och gav ett genuint och varmt intryck. En sån kille man bara beundrar. Cool.

Ja. Men säsongen i år har inte varit bra. Dock otroligt osäker på att Brynäs kan hitta någon som är bättre.
Kommentera