Brynäs IF

713801 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2624258

Sv: A propósito de nada
#33: Ryktades det inte om Patrik Bartosak med? Om så var fallet, varför kollar inte Alcen åt de hållet ist för Brattatröm då?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lyssnade på NHL-podden. Där drog de upp hur otroligt svårt det varit denna säsong att förutse vilka målvakter som skulle lyckas denna säsong och vilka som skulle misslyckas så här långt. Lite uppochned vs deras löner so far. Med utespelarna var det istället förutsägbart tyckte de.

B t w Samsonov är tagen nu ur Toronto-truppen för ”mental reset”. Får inte vara med i trupp/omklädningsrummet. Får använda farmarlagets mv-tränare under tiden han jobbar med att resetta sig och skaffa självförtroende. Kanske hade varit något för Limpan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
gwl: Brattström står som ”Rumours” till oss på EP. Jag vet dock inte vad som krävs för att man ska hamna där? Räcker det med en tidningsrubrik?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
gwl: Fick sparken från sin tjeckiska klubb tidigare under säsongen av disciplinära skäl. Han blev 2022 polisanmäld av sin pappa för att han ska misshandlat honom och det ska ha varit flera liknande incidenter innan också. Tror vi ska hålla oss undan där.
Kommentera